Válogatott csatárunk jövőre is lila-fehérben fog szerepelni!

Benk András jövőre fényesebb érmet szeretne nyerni csapatunkkal

2017.04.24.

Vezetőedzőnk, Szilassy Zoltán hároméves szerződése után újabb jó hírről tudunk beszámolni szurkolóinknak, hiszen klubunk, és a magyar válogatott csatára, Benk András is szerződést hosszabbított, így a 2017/2018-as szezonban is lila-fehérben keseríti majd meg az ellenfél védőinek a dolgát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andris a tavalyi szezonban került felnőtt csapatunkhoz – bár kölyökként már három évet eltöltött a Megyeri úton –, kilenc év székesfehérvári szereplés után váltott klubot, és „költözött” a fővárosba.

 

Az előző bajnoki kiírás alapszakaszában 40 pontot szorgoskodott össze (18 gól, 22 gólpassz), a rájátszásban tizenkét mérkőzésen 8 pontot termelt (3 gól, 5 gólpassz), ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapatunk a döntőbejutásért játszott a későbbi győztes DVTK-val.

 

Mindeközben a magyar válogatott keretében is bizonyíthat játékosunk, aki tagja a kijevi divízió 1/A-s világbajnokságra utazott csapatnak.

 

Benk András: „Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk újra! Nagyon élveztem a szezont, és örülök, hogy részese lehettem ennek a lelkes csapatnak! Úgy gondolom, hogy ha ugyan ezt az alázatos munkát folytatjuk tovább, akkor nagyon szép eredményeket tudunk majd elérni a következő szezonban is. A célunk mindenképpen az lesz, hogy még szebben csillogó éremmel zárjuk a szezont!

Vissza Vissza