Újabb két játékosunkkal sikerült hosszabbítanunk!

Hegyi Ádám és Nemes Benjámin is ott lesz a jövő évi lila-fehér keretben

2017.04.27.

A múlt heti két bejelentés után sem állt meg az élet jégkorong csapatunk háza táján, hiszen vezetőségünk gőzerővel dolgozik azon, hogy a 2017/2018-as szezonban még jobb eredményt érjünk el a bajnokságban és a Magyar kupában. Ennek eredményeképpen újabb két játékossal sikerült megállapodnunk, így a következő kiírásban is szoríthatunk majd Hegyi Ádámért és Nemes Benjáminért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ádám tíz év dunaújvárosi szereplés után megfordult a DVTK-nál és az FTC-nél, majd a 2015/2016-os bajnokságban már újpesti mezben korcsolyázott ki jégre. Az elmúlt két szezon alatt 101 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 19 illetve 20 pontot szerzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hegyi Ádám: „Nagy izgalommal vártam a szezont, mert nagyon sokat és keményen edzettünk a nyáron! A szurkolók láthatták ennek az eredményét! Nem volt olyan meccs, ahol erőnlétben fölénk kerekedtek volna! Szerencsére – ahogy én látom – a csapat és a szurkolók egymásra találtak, a játékosok közötti kohézió is remek volt! Régen éreztem magam ilyen jól egy csapatban! Összességében egy sikeres szezont zártunk, külön öröm, hogy sikerült éremmel zárnunk a bajnokságot!

Hogy mit várok a következő szezontól ….. azt mondom, merjünk nagyot álmodni! Mindenképpen szeretnék döntőt játszani! Nem foglalkozom azzal, hogy melyik csapat mekkora „sztárt” igazol, számomra az a fontos, hogy mi maradjunk egybe! Sikerorientált vagyok! Számomra csak a győzelem elfogadható! Régen csillogott már aranyérem a nyakamban, jövőre #MINDENT megteszek/megteszünk azért, hogy a csúcsra jussunk! Egyértelmű az út, sok munkával egy még sikeresebb szezont zárni! Hajra Újpest!

 

Benji két éve váltott csapatot, akkor a Fehérvár mezét cserélte a mienkre. Az első évben 51 (48 alapszakasz és 3 rájátszás), a másodikban 52 (40 alapszakasz és 12 rájátszás) mérkőzésen lépett pályára, valamint a bő válogatott keretben is számított rá a szövetségi kapitány.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemes Benjámin, bár nem volt túl bőbeszédű, lényegre törően nyilatkozott honlapunknak: „Jó volt az előző szezon, jövőre előrébb akarunk lépni. Remélem sokan kijönnek majd a mérkőzéseinkre!

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza