Csapatunk is szerepelni fog a magyar–szlovák kupában!

Rajtunk kívül a DVTK, a MAC és a Fehérvár AV19 lép majd jégre

2017.05.24.

Mármint a V2-kupában. Elkészült a sorozat lebonyolítási rendje, legalább 6 mérkőzést játszik minden résztvevő. A döntősök 10-et.

 

Újabb részleteket tudtunk meg a magyar–szlovák kupáról. Az alapszakaszban az egyik ország csapatai mérkőznek a másik ország mind a négy indulójával. Országon belüli mérkőzések a nemzetköziség jegyében nem lesznek. Érthetőbben: a két országot két csoportra osztják, de csoporton belül nem rendeznek meccseket az első szakaszban. Ez azt jelenti, hogy a Fehérvár AV19, a DVTK Jegesmedvék, a MAC Budapest és az UTE 4-4 mérkőzést játszik augusztus végén és szeptember elején a sorozatban. A magyar csapatok ellenfelei a HK Nitra, az MsHK Zilina, a HK Poprad és az Érsekújvár lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden csapat két mérkőzést játszik hazai pályán, kettőt idegenben. A 4 játéknap eredményeit összesítik, tehát a magyar és a szlovák csoportban is kialakul az alapszakasz végeredménye. Mindenki továbbjut, majd októbertől egyenes kieséses rendszerben folytatódnak a küzdelmek. A magyar csoport 1. helyezettje a szlovák csoport 4.-jével kerül össze, a 2. a 3.-kal és így tovább, tehát négy magyar–szlovák párosítás lesz. A párok oda-vissza mérkőznek, a CHL-ben is alkalmazott szabály szerint döntik el a továbbjutás kérdését. Az elődöntőben és a döntőben is két mérkőzésen, összesítésben kell jobbnak lenni a másiknál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az már biztos, hogy a játéknapok az ütközések elkerülése érdekében illeszkednek majd a Bajnokok Ligája menetrendjéhez – amit ide kattintva böngészhetnek –, tehát az első fordulóra augusztus 24-én és 25-én kerül sor.

 

(forrás: jegkorongblog.hu)

Vissza Vissza