Nem változik szakmai stábunk összetétele a következő szezonban!

Másodedzőnk a huszadik szezonját kezdi meg lila-fehérben

2017.06.09.

Hosszas, éjszakákba nyúló tárgyalások után csütörtökön véglegessé vált, hogy vezetőedzőnk, Szilassy Zoltán után másodedzőnk, Baróti Zsolt is hosszútávú, hároméves szerződést kötött szakosztályunkkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy véljük, „Barót” senkinek sem kell bemutatni, hiszen edzőnk immár húsz!!!!!!! éve szolgálja csapatunkat, így aki legalább egy jégkorong mérkőzésen is kint volt 1997 óta a Megyeri úton, annak biztos, hogy maradandó élmény nézni, ahogy a kispadon lelkesíti, bíztatja és támogatja a játékosokat. Zsolt a civil életben is egy „ami a szívén, az a száján” típusú ember, így egy igazi „csapatjátékost” tudhatunk továbbra is a sorainkban.

 

Másodedzőnk így vélekedik a hosszabbításról: „Minden egyes szálammal kötődöm az Újpesthez! Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy hosszabbítok. Bár már edzőként egyszer játszottam döntőt, szeretném jövőre ismét átélni ezt az érzést ezzel a csapattal is. Tartom annyira érettnek a játékosállományunkat, hogy képesek leszünk erre a következő bajnokságban! Hiszek az elvégzett munkában!

 

A másik ide vágó hír, hogy egykori játékosunk, Szirányi Dániel, aki az elmúlt évben masszőrként és terapeutaként is dolgozott csapatunk mellett, szintén megújította szerződését, így vele is találkozhatunk majd a jövő évi kiírásban!

 

Úgy gondolom, hogy ez nem volt kérdés, maradnék-e vagy sem! Ancsin Jani tudja, hogy mennyire hű és elkötelezett vagyok az Újpest iránt, így nem is merült fel mi is legyen a következő szezonban. Én is azon szerencsések köze tartozom, akik szeretik a munkájukat. Nincs is annál fantasztikusabb dolog, mint amikor látod, honnan épül fel a csapat, min mennek keresztül a játékosok. Nem véletlen, hogy egy igazi család alakul ki az öltözőn belül. Váradi Csaba bácsival közösen elkezdtünk egy "új" edzés programot, természetesen az alap edzéseken kívül, és várjuk a fejleményeket, amik persze majd a szezon során jönnek elő. Első sorban nagyon büszke vagyok arra a magra, akik jóban-rosszban velünk vannak! Remélem ebben a szezonban többször is megtöltik majd a lelátót, mint pl. a Dunaújváros elleni 7. mérkőzésen, amin felejthetetlen élményt csináltak mindenkinek!

 

HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza