Ancsin János: „Nagyon régen volt ehhez hasonlóan sikeres szezonunk!”

Évértékelőt tartott szakosztályunk a Capri Pizzériában szerdán este

2017.06.15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerda este a Capri Étteremben találkozott jégkorong szakosztályunk vezetősége, edzői és szakmai stábja kiegészülve Őze István Klubigazgatóval, hogy egy évértékelő keretében átbeszéljék a 2016/2017-es bajnoki szezont, amelyben hosszú évek óta ismét a jégkorong szakosztály minden korcsoportja érmet szerzett.

 

Az értékelést Őze István kezdte, aki elmondta, hogy a mögöttünk levő nehéz évek után a jelenlevők nélkül az újpesti jégkorong nem jutott volna el az idei sikerekig. Kiemelte, hogy Magyarországon ismét számít jégkorong csapatunk, és ellenfeleink újra rivalizálnak velünk a jégen. Klubigazgatónk beszélt a nem túl távoli jövőről is, cél, hogy a most megkezdett úton menjünk tovább, amihez az "anyaegyesület" támogatását biztosította.

 

Ezután Zsigmond Barna, Újpest alpolgármestere értékelték az eredményeket. Szintén gratulált a közös sikerekhez, és megköszönte, hogy ennyi év után mindenki nagy szeretettel fogadta a „visszatérését” a szakosztályhoz. Ugyanakkor kiemelte, hogy a jégkorong szakosztálynak megújul a kommunikációja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harmadikként Dömötör Róbert is elismerte az előző bajnokságban elért eredményeket, és megköszönte minden edzőnek a segítséget.

 

Végezetül Ancsin János Szakosztályvezető röviden csak annyit kért, hogy a következő szezon is legyen hasonlóan sikeres, mint az előző.

 

A klub vezetése a beszédek után vacsora keretében köszönte meg az edzőinknek azt az óriási munkát, amivel a sportolóinkat a sikerekhez juttatták.

Vissza Vissza