Dunaújvárosból jött legfrissebb igazolásunk!

"Az elvárásaim magammal szemben mindig is szigorúak voltak, mondhatjuk, maximalista vagyok."

2017.06.16.

Az eddigi tizenkét játékos bejelentése után ismét egy jó hírrel tudunk szolgálni szurkolóinknak, hiszen vezetőségünknek egy újabb játékossal sikerült megegyeznie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A keddi napon vált hivatalossá, hogy csapatunkban folytatja pályafutását a Dunaújvárosi Acélbikák egykori csatára, Becze Tihamér.

 

Legfrissebb igazolásunk a 2008-as bajnokágban mutatkozott be MOL Ligában a Bp. Stars csapatában, majd az Érsekújvárban fejezte be azt a bajnokságot. A két csapatban összesen 72 mérkőzésen lépett pályára. A 2009/2010-es bajnokságban a svéd Mörrums GoIS U18-as és U20-as csapatában játszott 25 találkozót, majd jött négy év a Csíkszeredában. Itt összesen 197 bajnokin húzta magára a mezt, és összesen 111 pontot ért el. 2014-ben a Miskolc csapatában szerződött, majd egy év után Fehérvárra igazol, ahol mind a MOL Ligában, mind az EBEL-ben pályára lépett. Tavaly az Acélbikák színeiben 43 mérkőzésen szerepelt, ezeken 49 pontot szorgoskodott össze.

 

Miért az Újpestet választottam? – tette fel a kérdést csatárunk …… Az idén kapott ajánlatok közül újra nem volt egyszerű a választás, viszont most már több szempontot is figyelembe kellett vennem, hiszen amellett, hogy a legfontosabb a kiemelkedő szakmai irányítás, a feleségem karrier lehetőségeire is gondolnom kellett. Ezért Budapest neki, az UTE meg nekem a legjobb választás. Az elvárásaim magammal szemben mindig is szigorúak voltak, mondhatjuk, maximalista vagyok. Szeretnék mindent megtenni annak érdekében, hogy a csapat javára váljak, és mindenben segítsem annak érdekében, hogy egy sikeres szezonunk legyen. Remélem, hogy a csapat idén is kiemelkedő eredményeket fog elérni!”

 

Sok sikert kívánunk!

 

HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza