Védőnk is szerződést hosszabbított csapatunkkal!

Kovács Attila jövőre is lila-fehérben fog pályára lépni

2017.06.18.

Becze Tihamér után egy újabb „igazolásról” tudunk beszámolni szurkolóinknak ezen a héten, hiszen bizonyossá vált, hogy a tavalyi szezonban a MAC-tól igazolt hátvédünk, Kovács Attila jövőre is csapatunkat fogja erősíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Attila 2012-ben az ifjúsági téli olimpián ezüstérmet szerzett, de így sem kapott elég lehetőséget anno, a budapesti riválisunknál (mindössze 3 MOL Liga találkozón szerepelt), így a 2016/2017-es bajnokságot már lila-fehérben kezdte el. A Megyeri úton 44 mérkőzésen (32 alapszakasz + 12 rájátszás) lépett pályára, így ő is alapemberré vált Szilassy Zoltánnál.

 

Játékosunk az alábbiakat nyilatkozta honlapunknak: „A tavalyi szezonban nagyon sokat tanultam, hála a szakmai stábnak és a tapasztaltabb játékosoknak. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy tagja lehettem a csapatnak, és idén is Újpesten játszhatok. Ugyan jól sikerült az előző szezon, de remélem a következő bajnokságban még jobban ki tudjuk szolgálni az egyre növekvő közönségünket, és sokszor meg tudjuk tölteni a csarnokot, akárcsak a Dunaújváros elleni rájátszásban. Mint csapat, mindent megteszünk, hogy a tavalyinál szebben csillogó érmet hozzunk haza a Megyeri útra! HAJRÁ LILÁK!

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza