Újabb fiatal magyar játékosunk hosszabbította meg szerződését!

Csatárunk már három éve stabil tagja csapatunknak

2017.07.12.

Pápa Márton és Varga Arnold után egy újabb jó hírrel tudunk beszámolni szurkolóinknak, hiszen a keddi napon, egy sikeres tárgyalást követően fiatal csatárunk, Turbucz Martin is aláírta szerződését csapatunkkal, így jövőre ő is ott lesz együttesünk keretében.

 

„Turbi” a 2009-es szezontól, egy MAC-os U18-as kitérőt leszámítva csak és kizárólag csapatunkban, illetve annak farcsapatában lépett jégre. A 2013/2014-es bajnokságban az U20-as együttes mellett már 4 MOL Liga találkozón is megmutatta magát, ahol megszerezte első pontját. A következő szezontól már az első csapatunkban számított rá vezetőségünk, azóta 131 mérkőzésen 37 pontot szerzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előző szezon felemásra sikerült számomra. A bajnokság elején nagyon jól ment a játék, aztán a vállsérülésem után nem tudtam megtalálni a régi formámat. A csapat nagyot lépett előre, hiszen hosszú idő után újra dobogós helyen végeztünk. Örülök, hogy az edzői stáb és a vezetőség jövőre is számít rám, és mindent megteszek a felkészülés során, hogy ez a szezon még jobb legyen számomra, de elsősorban a csapat számára, hiszen jövőre mindenképp a döntőben szeretnénk játszani, és a legjobb eredményt elérni.

 

Sajnos egy rossz hírről is be kell számolnunk, hiszen „Döme”, Dömötőr Róbert abbahagyta a jégkorongot, így vele már nem találkozhatunk a Megyeri út jegén a következő szezonban.

 

Először is köszönöm mindenkinek a támogatást, és sokat köszönhetek az Újpestnek is. Úgy éreztem, hogy most, mivel volt másik, jó lehetőségem az életben, inkább azt választottam. Teljesen a hokit azért nem hagyom abba, 17 év után nem is tudnám, de MOL Ligás mérkőzésre már csak Újpest szurkolóként megyek. A csapat, remélem, folytatja ezt az utat, és sikerül jövőre is még előrébb lépni. Hajrá Lilák!

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK MINDKETTŐTÖKNEK!

Vissza Vissza