Helyzetjelentés kapusunk, Ágotson Olivér állapotáról!

2017.11.09.

Szurkolóink az elmúlt mérkőzések alkalmával joggal kérdeztek meg minket valamilyen csatornán, hogy mi a helyzet kapusunkkal, Ágoston Olivérrel. Az alábbi levelet hálóőrünk írta, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és elkerüljük a félreértéseket. Ezt most változtatás nélkül tesszük közzé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Újpest szurkolok!

 

Az elmúlt hetekben elég sokan érdeklődtetek rólam, hogy miért nem vagyok a pályán. Már több, mint egy hónapja volt egy bokasérülésem. Az orvosom kért egy MRI vizsgálatot a lábamról, hogy megtudjuk mi történt pontosan. Ezután pár nappal csörgött a telefonom, hogy azonnal menjek be a kórházba, mert valami gond van. Sajnos nem a bokasérülésem miatt keresett, hanem mert a lábszárcsontomon látszódott valamilyen elváltozás. Kaptam egy beutalót izotópos szűrésre, amit november 6-án el is végeztek.

 

A jó hír, hogy a lábszárcsontomon levő elváltozás egy túlterheléses csonthártyagyulladás, ellenben van egy rossz hír is... a vizsgálat kimutatta, hogy a homloküregemben egy tumor található. Jelenlegi információim szerint 90%-ban jóindulatú. Áttétet nem találtak sehol. A laborvizsgálaton megnézték a tumormarkereket a véremben, és szerencsére a vizsgálat negatív lett. November 13-án folytatódnak a vizsgálatok. Valószínűleg műtéti úton fogjak majd eltávolítani a tumort az agyamból, de erről még nincs pontos információm.

Nem tudom mennyi kihagyás vár rám, de a csapat mellett leszek amennyit csak tudok.


Köszönöm mindenkinek az érdeklődést! Hajra Újpest!!

 

Természetesen innen is mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk Olivérnek!

Vissza Vissza