Dátum: 2021 június 13. (vasárnap) | Antal, Anett

NÉMETH ATTILA: HAZAJÖTTEM

NÉMETH ATTILA: HAZAJÖTTEM

Felnőtt2021-06-11

Az FTC-től érkezik, de újpesti nevelésű játékos klubunk legújabb szerzeménye, Németh Attila. A válogatott támadó számára nem idegen a Megyeri úti közeg, bízik benne, hogy teljesítményével hamar kivívja majd a lila-fehér szurkolók szeretetét.

NEMES BENJAMIN: IMÁDOK ITT LENNI!

NEMES BENJAMIN: IMÁDOK ITT LENNI!

Felnőtt2021-06-04

Klubunk szerződést hosszabbított a 28 éves támadóval. Nemes Benjamin már a hetedik szezonját kezdi meg lila-fehérben, és alig várja, hogy újra nézők előtt játszhasson a Megyeri úton.

ÚJRA DÖNTŐBE AKAR KERÜLNI

ÚJRA DÖNTŐBE AKAR KERÜLNI

Felnőtt2021-05-25

Csapatunk kapitánya marad a klubnál, így Benk András már a hatodik szezonját kezdheti meg idén ősszel lila-fehérben. A válogatott csatár nagyon élvezi az újpesti szurkolók szeretetét, ezért reméli, hogy augusztustól ismét tömött lelátok előtt játszhat a Megyeri úton.

HOSSZABBÍTOTTUNK KANADAI LÉGIÓSUNKKAL

HOSSZABBÍTOTTUNK KANADAI LÉGIÓSUNKKAL

Felnőtt2021-04-30

A következő idényben is lila-fehér mezben fogja lőni a gólokat Kyle Just, aki a tavalyi szezonban 28 tétmérkőzésen 14 gólig, és 24 gólpasszig jutott.

EGY ARANY- ÉS KÉT EZÜSTÉREM

EGY ARANY- ÉS KÉT EZÜSTÉREM

Utánpótlás2021-04-21

A bajnokságokat követő tornákat sikerült megrendezni a kisebbeknél is. Az U12-es korosztály mindkét csapata Érden szerepelt, míg a III. Tüske Kupán több korcsoportból lehettek jelen a legkisebbek is.

MÁR TÉNYLEG VÉGE

MÁR TÉNYLEG VÉGE

Utánpótlás2021-04-14

Befejezte bajnoki szereplését a kölyök B-csapat is. Utolsó mérkőzésüket a csoportelsőségért játszották, és ezt az akadályt (is) sikeresen vették a fiatalok. A győzelemnek köszönhetően megszerezték a bajnokságban a számukra elérhető legjobb helyet. A minis korosztály is tornával, valamint egy bronzéremmel búcsúzott a hokis szezontól.

EGY HÍJÁN VÉGE

EGY HÍJÁN VÉGE

Utánpótlás2021-04-08


Véget ért a 2020/2021-es bajnokság az utánpótlás csapatok számára. Még az U14 B serdülőinek van hátra egy utolsó, egyben a végső helyezésüket eldöntő összecsapás hazai pályán. Az idei eredményekre (is) büszkék lehetünk.

EZÜSTÉRMES LETT SERDÜLŐ CSAPATUNK

EZÜSTÉRMES LETT SERDÜLŐ CSAPATUNK

Utánpótlás2021-04-01

Junior és ifi csapataink is a dobogóért vívták párharcukat az elmúlt héten, bár remek játékkal ugyan, de alulmaradtak ellenfeleikkel szemben. A serdülők A-csapata színvonalas és szoros döntőt játszott a székesfehérváriak ellen, és ezüstéremmel zárta a bajnokságot. A kölyök A-csapat bronzérmes lett, az U16-os és U14-es B-csapataink győzelemmel meneteltek tovább a bajnokságban, az U12-esek pedig bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe.

ELKEZDŐDÖTT A VÉGJÁTÉK

ELKEZDŐDÖTT A VÉGJÁTÉK

Utánpótlás2021-03-24

Folytatódnak a rájátszás mérkőzései a nagyobbaknál. A junioroknak egyelőre nem állnak jól a Vasas elleni párharcban, de még megszerezhetik a bronzérmet. Az ifiknél is a harmadik helyért folyik tovább a küzdelem, az utolsó, mindent eldöntő mérkőzés csütörtökön lesz. Serdülő A-csapatunk viszont a bajnoki döntőbe jutott, így az aranyért játszhat, míg a B-csapat győzelemmel vette a következő akadályt a helyosztón. A kölyök A-csapatunknak sajnos nem lett döntős, a B-csapat viszont győzelemmel zárta a helyosztót. Az előkészítő korosztály magabiztos győzelmet aratott a Magyar Kupában.

EGYRE NŐ A FESZÜLTSÉG

EGYRE NŐ A FESZÜLTSÉG

Utánpótlás2021-03-18

Elkezdődött a rájátszás a felsőbb korosztályoknál. A juniorok nem jutottak be a döntőbe, így az ifikhez hasonlóan a bronzéremért játszanak. A serdülők A-csapata magabiztosan jutott tovább az elődöntőbe, míg a B-csapatnak nem sikerült a csoportugrás. A kölyök A-csapat az elődöntőben alulmaradt riválisával szemben, míg a B-csapatnak sikerült egyet ugrani az erősebb csoportba. Az előkészítőben újdonságnak számít a Magyar Kupa, amelyben már az eredményt is számolják.

AZ U21 KIVERTE A DEBRECENT

AZ U21 KIVERTE A DEBRECENT

Utánpótlás2021-03-10

Junior és ifi csapataink is remekeltek a negyeddöntőben, hiszen a két győzelemig tartó párharc első két meccsén kivívták a továbbjutást. A serdülő és kölyök csapatoknál befejeződött az alapszakasz, az összes lila-fehér alakult dobogós helyről várja a folytatást.

VERESÉG A DEAC ELLEN

VERESÉG A DEAC ELLEN

Felnőtt2021-03-10

A hosszabbítás ezúttal nem nekünk kedvezett, a negyeddöntő ötödik mérkőzésén a DEAC nyert 4:3-ra, és lezárta a párharcot. Hiába volt az egész széria nagyon szoros, így a Debrecen jutott a legjobb négy közé az Erste Ligában.

LÉLEKTANI ELŐNYBEN

LÉLEKTANI ELŐNYBEN

Felnőtt2021-03-09

A mieink úgy játszottak a vasárnapi hosszabbításban 26 percet a DEAC ellen, hogy tudták, ha gólt kapnak, akkor söpréssel kiesnek. Csapatunk bírta a nyomást, és megnyerte a párharc negyedik meccsét, de a lélektani előny ellenére az újabb győzelmet mégsem lesz könnyű kiharcolnia Debrecenben.

MEGVAN AZ ELSŐ GYŐZELEM!

MEGVAN AZ ELSŐ GYŐZELEM!

Felnőtt2021-03-08

Drámai mérkőzésen, kétszeri hosszabbítás után, csak az ötödik harmadban győzött a csapat a DEAC ellen, így folytatódik a párharc a legjobb négy közé kerülésért.

ÉLETBEN MARADNI

ÉLETBEN MARADNI

Felnőtt2021-03-07

A párharc harmadik összecsapásán szombaton este 3:1-re nyert a DEAC együttese, így összesítésben hárommal vezet, és közel áll a söpréshez a negyeddöntőben. Vagyis Benk Andrásék ma a túlélésért játszanak.

SZABAD KEVIN: A JÉGEN AKAROK LENNI

SZABAD KEVIN: A JÉGEN AKAROK LENNI

Felnőtt2021-03-06

A kényszerpihenőre ítélt támadónk szerint, ha az Újpest csak magára koncentrál, akkor az Erste Liga bármelyik csapatát le tudja győzni. Szabad Kevin a bajnokság első szakaszában 23 tétmeccsen 17 pontot szerzett, aztán január végén eltiltották tizennégy mérkőzésre, büntetése a jövő hétre telhet le.

ÉRTÉKES GYŐZELMEK AZ UTÁNPÓTLÁSBAN

ÉRTÉKES GYŐZELMEK AZ UTÁNPÓTLÁSBAN

Utánpótlás2021-03-05

Az ifik a rájátszás első mérkőzésén győzelmet arattak hazai pályán, míg a junioroknak nem sikerült javítani a korábbiakhoz képest. Serdülő és kölyök csapataink valamennyi mérkőzésükön nyerni tudtak, így kedvező pozícióból várják a közép- és alapszakasz utolsó fordulóját.

VIRÁG CSABA: HISZÜNK MAGUNKBAN

VIRÁG CSABA: HISZÜNK MAGUNKBAN

Felnőtt2021-03-04

Az Erste Liga rájátszás negyeddöntőjében két hazai mérkőzése után a DEAC 2:0-ra vezet a mieink ellen. Virág Csaba csapata kedden és szerdán is hatalmas csatában maradt alul egy góllal a hajdúságiak ellen, akik így egyelőre őrzik pályaelőnyüket a párharcban. Folytatás szombaton és vasárnap a Megyeri úton.

KÖZEL VOLT AZ EGYENLÍTÉS

KÖZEL VOLT AZ EGYENLÍTÉS

Felnőtt2021-03-03

Az utolsó harmadban másodpercek alatt zárkóztunk fel 3:0-ról 3:2-re, és a vége előtt esélyünk lett volna az egyenlítésre is. Vezetőedzőnk, Virág Csaba szerint a mérkőzés végén mutatott játékra lehet építeni a továbbiakban.

EDDIG POZITÍV A MÉRLEG

EDDIG POZITÍV A MÉRLEG

Felnőtt2021-03-02

Az Erste Liga idei kiírásában eddig kétszer nyertünk a Debrecen ellen hazai pályán, idegenben pedig egy vereség mellett kiharcoltunk egy döntetlent is. A szakértők szerint a ma kezdődő párharc nagyon szoros lesz, mi bízunk benne, hogy legalább egy hajszállal a rájátszásban is mi leszünk a jobbak.

Következő mérkőzés

 
2021. ŐSZ  
   

 

Erste Liga tabella

https://www.jegkorongszovetseg.hu/ersteliga/tabella

Képek

Összesítésben 3:0 ide! című gallériából ízelítő

Videók