Extraligás csapattól érkezett legfrissebb igazolásunk!

A következő bajnoki kiírásban a Megyeri úton folytatja pályafutását a harmincnégy éves Martin Frolik!

2016.08.01.

Elkezdődött egy újabb hét a felkészülési időszakban, amit nem is lehetne jobb hírrel indítani, mint egy friss igazolás bejelentésével.

 

Legújabb játékosunk posztját tekintve csatár, és az extraligába frissen feljutott Érsekújvár csapatától sikerült átcsábítani, ahol négy szezont húzott le és nagy szerepet játszott abban, hogy a szlovák bajnokság legfelsőbb osztályába sikerült feljutatni a csapatot. Sőt, a mindent eldöntő mérkőzéseken még gólt is szerzett a Pöstyén ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A múlt héten írta alá szerződését, és így biztossá vált, hogy a 2016/2017-es bajnoki kiírásban a Megyeri úton folytatja pályafutását a harmincnégy éves Martin Frolik!

 

Azoknak, akik már régóta kijárnak a magyar bajnokság mérkőzéseire, nem kell bemutatni új játékosunkat, hiszen két éven keresztül, 2013 és 2015 között 78 bajnokin lépett jégre a MOL Ligában, plusz 21 rájátszás találkozón, ahol 105 pontot ért el összesen.

 

Volt cseh U18-as, U20-as válogatott, hét alkalommal pedig a „nagyok” között is bemutatkozhatott, egyszeres szlovák extraliga győztes.

 

Sérülésmentes felkészülést kívánunk! HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza