Megvan a meztervező versenyünk győztese!

Mezővári Dániel mezében fogunk pályára lépni a következő bajnokságban

2016.09.06.

Augusztus elején hirdettük meg egy játékot szurkolóinknak, és kértünk mindenkit, hogy tervezzék meg jégkorong csapatunk 2016/2017-es hazai és idegenbeli mezét, melyre – így utólag is – köszönjük a rengeteg pályamunkát! Ezek közül a hónap végén a lila-fehér hívek választották ki a győztes mezt.

 

Utólag is elnézést kérünk mindenkitől, hogy csak most hirdetünk győztest, de a késlekedésünknek oka van. Történt ugyanis, hogy egy technikai probléma miatt az egyik – mint utólag kiderült győztes – terv csak később került bele abba a csoportba, ahol a szavazni lehetett a többi meztervre is. Természetesen nem állt szándékunkba semmi hátsó gondolat ezzel kapcsolatban, egyszerűen csak elsiklottunk fölötte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután lezárult a szavazás, kaptunk egy levelet, amit most szeretnénk egy az egyben közzé tenni. A feladója a győztes mez tervezője, Palotás Petra volt: „Beküldtem egy mezt a pályázatra, ami igaz, egy nap lemaradással, de legnagyobb örömömre meg is nyerte a versenyt. Nem szeretném, ha egy győztese lenne ennek. Nagyon boldog vagyok, hogy a legtöbb szavazatot kaptam, mert nagyon nagy szeretettel csináltam. Én már ezzel nyertem. Boldog lennék, ha a második helyezett rettentő színvonalas mezébe játszanának a játékosok, mert nagyon megérdemli. A szezonbérletet pedig a nekem leginkább tetsző mez készítőjének szeretném felajánlani, ha megoldható. Nagyon köszönöm a segítséget.”

 

Így történt, hogy a meztervező pályázat győztese Mezővári Dániel lett, akinek ezúton is gratulálunk. Ennek megfelelően csapatunk az alábbi mezben fog a következő bajnoki kiírásban pályára lépni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük mindenkinek a beküldött mezterveket.

 

HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza