Ágoston Olivér is hosszabbított csapatunkkal!

Kapusunkkal együtt – jelen pillanatban – már 12 játékosunkért biztosan szoríthatunk jövőre

2017.06.06.

Még a pünkösdi ünnepek előtt vált biztossá, hogy 23 éves kapusunk a tavalyi év után a 2017/2018-as szezonban is csapatunkat fogja erősíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ágoston Olivér a 2014/2015-ös bajnokságban 19 mérkőzésen (18 alapszakasz + 1 rájátszás) védett együttesünkben, majd egy évig Pesterzsébeten kapott lehetőséget, végül a tavalyi szezonban ismét lila-fehérben láthattuk a jégen.

 

Játékosunk így emlékszik vissza az elmúlt bajnokságra: „Hosszú és kemény szezon volt, de nagyon pozitívan gondolok rá. Ebből lehet építkezni a következőre. Örülök, hogy az edzői stáb és a vezetőség is számol velem a jövő szezonban. Csinálom a nyári felkészülési programot, amit kaptam. Mellette két iskolát csinálok, és dolgozom is. Ez a szezonban se lesz másképp, de természetesen a jégkorong élvezi a prioritást, és mindent megteszek azért, hogy a csapat sikerét előrébb vigyem.

 

Olivérrel együtt – jelen pillanatban – már 12 játékosunkért (Benk András, Hegyi Ádám, Nemes Benjámin, Peter Huba, Dósa Krisztián, Pichler Ádám, Kiss Dániel, Schmál Kristóf, Roczanov Dezső, Sági Martin és Kiss Roland) szoríthatunk az új kiírásban! 

 

HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza