Pápa Mártonnal is sikerült szerződést hosszabbítani!

Csatárunk jövőre is csapatunkat fogja erősíteni

2017.07.08.

Ezen a héten ismét sűrű percek elé nézett Jégkorong Szakosztályunk vezetősége, hiszen több játékossal is előrehaladott tárgyalásokat folytattak. Ennek eredményeképpen az már biztossá vált, hogy fiatal csatárunk, Pápa Márton jövőre is lila-fehérben fog kikorcsolyázni a jégre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marci a Bp. Stars-ban kezdte a pályafutását, majd 2012-ben már az Újpest-Vasas U18-as, és U20 csapatában lépett pályára, ahol összesen 43 mérkőzésen 29 pontot szorgoskodott össze. Ezt követően két és fél szezonon keresztül ingázott a Vasas U18-as, U20-as, és az EBYSL együttese között. Azt azért meg kell jegyezni, hogy az U18-as bajnokságban 30 találkozón 77 pontot ért el.

 

A 2015-ös szezonban egy sérülést követően mindössze öt összecsapáson tudott pályára lépni a MOL Ligában, majd a tavalyi kiírásban már 48 alkalommal húzta fel csapatunk mezét, melyeken 7 pontot ért el.

 

Sajnos az első felnőtt szezonom véget ért 2015. novemberében, amikor a térdemben keresztszalag szakadást szenvedtem. Köszönöm az Újpest stábjának, hogy ennek ellenére bízott bennem, és a 2016/17-es szezont végig tudtam játszani. Nagyon jó bajnokságot zártunk, emellett sok játéklehetőséget is kaptam. Örülök neki, hogy idén is számít rám az Újpest, és remélem még szebb eredményeket fogunk elérni.

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza