Amerikai hátvédünk jövőre is lila-fehérben folytatja pályafutását!

Nagy Nilan tavaly 49 mérkőzésen 24 pontot gyűjtött össze

2017.08.01.

2016. augusztus elején csatlakozott a keretünkhöz amerikai hátvédünk, Nagy Nilan, aki az ECHL bajnokságot cserélte le hazánkéra. Tavaly 49 mérkőzésen (39 alapszakasz, 10 rájátszás) 24 pontot gyűjtött össze (8 gól, 16 gólpassz), és a jó hír, hogy jövőre újra csapatunk mezét fogja magára ölteni, így tovább gyarapíthatja majd pontjainak számát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilan 17 évesen már a Pittsburgh Predators U18-as csapatánál mutatkozott be, majd 2011 és 2015 között az NCAA bajnokságában a College of the Holy Cross-ban is megmutatta magát. Itt a négy év alatt 125 összecsapáson játszott.

 

Védőnk így élte meg a tavalyi évet és a hosszabbítást:

 

Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy jövőre is visszatérhetek a Megyeri útra. A tavalyi szezon nagyon jól sikerült a csapatnak, és örülök, hogy az elkezdett munkát a következő bajnokságban is tudom folytatni. Mindent megteszünk azért, hogy újra bajnokcsapatot ünnepelhessünk a szurkolókkal. Az alapszakaszban és a rájátszásban sok csodás pillanatot éltünk meg közösen, és bízom abban, hogy az előttünk álló szezonban még ennél is jobb eredményt tudunk majd elérni!

 

SÉRÜLÉSMENTES FELKÉSZÜLÉST KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza