Újabb Dunaújvárosról igazolt támadónkkal teljes a jövő évi keretünk!

Justin Cseter csapatunkban is szeretne sok boldog pillanatot áténi a jégen

2017.08.06.

Becze Tihamér után egy újabb, egykori „Acélbikák” játékos váltott klubot, és választotta csapatunkat a 2017/2018-as bajnokságra. Már a júliusi szünetben aláírta szerződését a magyar állampolgársággal is rendelkező Justin Cseter, így ő is lila-fehérben folytatja a pályafutását!

A dunaújvárosi honlap elmondása alapján csatárunk pályafutása korábbi szakaszában az Egyesült Államokban játszott, ahol az Alabama csapatával 2010-ben megnyerte az egyetemi bajnokságot, 2013 és 2015 között a Southern Professional Hockey League-ben (SPHL) szereplő Huntsville Havoc együttesét erősítette, ahol 104 meccsen 64 pontot szerzett. Justin Cseter nem lesz ismeretlen a jégkorong szurkolóknak, hiszen a 2015/2016-os szezonban a DVTK Jegesmedvék csapatánál játszott, ahol az alapszakaszban 48 meccsen 27 pontot (10 gól, 17 gólpasszt), míg a rájátszásban 8 találkozón 9 pontot (4 gól, 5 gólpassz) szorgoskodott össze, vagyis nem kis mértékben járult hozzá a miskolciak MOL Liga sikeréhez. A tavalyi bajnokságban 47 találkozón lépett jégre (40 alapszakasz, 7 rájátszás), ezeken 53 pontot ért el (42+11).

 

Csatárunk így várja a következő bajnokságot: „Nagyon izgatott vagyok a váltás miatt, és a lehetőségtől, amit az UTE vezetőségétől kaptam, hogy egy ilyen patinás klubban szerepeljek jövőre. Az előző szezonban sok örömben volt részünk, a csapat és én is sok nagyszerű pillanatot éltünk állt. Bízom benne, hogy lila-fehérben is sikerült folytatnunk ezt.

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza