Szaller Márk lila-fehérben folytatja pályafutását!

Legújabb igazolásunk már több, mint 60 EBEL mérkőzésen van túl

2018.05.09.

Mint ahogy azt már jeleztük szurkolóinknak, szakosztályunk vezetősége folyamatos tárgyalásokat folytatott és folytat több játékossal is, hogy minél előbb kialakítsa az előttünk álló bajnoki keretet.

Szaller Márk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek eredményeképpen Benk András után egy újabb névvel bővült a csapat, hiszen hivatalossá vált, hogy a Fehérvárról távozó hátvéd, Szaller Márk is a Megyeri úton folytatja pályafutását.

 

Márk 2011 óta Székesfehérváron játszott, megjárta az U18-as és U20 együttest, 2014-ben bemutatkozott az Erste Ligás, 2015-ben pedig az EBEL csapatban is. Az elmúlt három bajnokságban összesen 64 EBEL, és 82 Erste Liga találkozón van túl, amin 25 pontot ért el. 2013-ban harmadmagával együtt került fel a KHL 100-as draftlistájára. Az idei, hazai rendezésű felnőtt világbajnokság felkészülési mérkőzésein két másik hátvédünkkel, Kiss Dániellel és Varga Arnolddal is játszott egy sorban.

 

Érdekesség legfrissebb igazolásunkkal kapcsolatban, hogy 2015 szeptemberében, egy ellenünk lejátszott, 3:2-es sikerünkkel véget ért mérkőzés után került be először a Fehérvár EBEL keretébe.

 

Márk az alábbi videóban beszélt a klubváltásról illetve aróól, hogy mit vár az előttünk álló szezontül!

 

Sok sikert és sérülésmentes szezont kívánunk!

Vissza Vissza