Dátum: 2023 június 1. (csütörtök) | Tünde

RUTINOS FINN VÉDŐT IGAZOLTUNK

RUTINOS FINN VÉDŐT IGAZOLTUNK

Felnőtt2023-05-26

Finn vezetőedzőnk előző csapatától, az alpesi ligában szereplő Bregenzerwaldtól érkezik az UTE új játékosa, Julius Nyqvist. A 30 éves védő oszlopos tagja volt az osztrák csapat hátsó alakulatainak.

BÚCSÚZÓ JÁTÉKOSAINK

BÚCSÚZÓ JÁTÉKOSAINK

Felnőtt2023-05-18

A magyarok közül távozik csapatunktól Nemes Benjamin, Németh Attila, Balogh Bence és Monostori Tamás, valamint a kanadai-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Kiss Phil is.

CSAPATKAPITÁNYUNK DÖNTÖTT

CSAPATKAPITÁNYUNK DÖNTÖTT

Felnőtt2023-05-06

Ahogy egy hónappal ezelőtt beszámoltunk róla, csapatunk új vezetőedzője, a finn Markus Juurikkala megkezdte a keret kialakítását a következő szezonra. Nagy örömünkre idén is arról számolhatunk be elsőként, hogy csapatkapitányunk, Benk András nálunk folytatja rendkívül eredményes pályafutását.

KÜLFÖLDI SZAKEMBERREL SZERZŐDTÜNK

KÜLFÖLDI SZAKEMBERREL SZERZŐDTÜNK

Felnőtt2023-04-05

A finn Markus Juurikkala lett csapatunk új vezetőedzője, segítője Kovács Viktor lesz. A szakember már megkezdte a játékoskeret kialakítását a következő szezonra.

RAJNA MIKLÓS ANGLIÁBA SZERZŐDÖTT

RAJNA MIKLÓS ANGLIÁBA SZERZŐDÖTT

Felnőtt2023-02-21

A szezon hátralevő részét az angol Coventry Blaze csapatában tölti az Újpest válogatott kapusa. Rajna Miklóst a lila-fehérek adták kölcsön a szigetországba azért, hogy a tavaszi A-csoportos világbajnokságig folyamatos játéklehetősége legyen.

ÚJ SZAKMAI STÁB ÉRKEZIK ÚJPESTRE

ÚJ SZAKMAI STÁB ÉRKEZIK ÚJPESTRE

Felnőtt2023-02-17

Hétfőn este fejezték be jégkorongozóink az idei Erste Liga-idényt, miután négy mérkőzésen alulmaradtunk a DAB elleni rájátszás-kvalifikációs párharcban. A csapat eredményessége a minimális elvárást sem érte el, a gyenge bajnoki szereplés miatt változás lesz az UTE kispadján.

KIESETT AZ ÚJPEST

KIESETT AZ ÚJPEST

Felnőtt2023-02-13

Hiába játszott a vasárnap esti mérkőzésnél sokkal jobban a csapat, és kerültünk kétgólos előnybe, a Dunaújváros fordítani tudott. Az Acélbikák 3:2-re nyertek, ezzel megnyerték a párharcot, és bekerültek az Erste Liga legjobb nyolc együttese közé a rájátszásba.

SÚLYOS VERESÉG DUNAÚJVÁROSBAN

SÚLYOS VERESÉG DUNAÚJVÁROSBAN

Felnőtt2023-02-12

Az UTE-DAB párharcban az első idegenbeli meccs nem sikerült jól az Újpestnek. Az Acélbikák 8:3-ra nyertek, így a holnapi mérkőzésen a lilák az "életben maradásért" küzdenek.

MOST KELL A JÓ JÁTÉK

MOST KELL A JÓ JÁTÉK

Felnőtt2023-02-12

Száz százalék kell minden játékostól Dunaújvárosban - erről beszélt Virág Csaba a csütörtöki meccs után. Az idegenben ritkán eredményes Újpestnek vasárnap vagy hétfőn győznie kell az Acélbikák otthonában ahhoz, hogy ott lehessünk az Erste Liga legjobb nyolc csapata között.

GYŐZELEM NAGYOBB SEBESSÉGBE KAPCSOLVA

GYŐZELEM NAGYOBB SEBESSÉGBE KAPCSOLVA

Felnőtt2023-02-09

Az első mérkőzésnél magasabb színvonalú, végig izgalmas meccsen egyenlített az Erste Liga rájátszás-kvalifikációs párharc második meccsén az UTE a DAB ellen, a mieink ezúttal 4:2-re győztek.

EZ NEM INDULT JÓL

EZ NEM INDULT JÓL

Felnőtt2023-02-08

Meglepetésre sima Dunaújvárosi győzelemmel kezdődött a Megyeri úton a rájátszás-kvalifikációs párharc. Az Acélbikák hatékonyan kontráztak, és szerencséjük is volt, így 3:1-re múlták felül az Újpestet.

MOST LEHET JAVÍTANI

MOST LEHET JAVÍTANI

Felnőtt2023-02-08

Nem teljesített az elvárásoknak megfelelően az UTE az alapszakaszban, de még így is elérheti idei céljait, ha a Dunaújvárosi Acélbikák ellen bejut a rájátszásba. A kvalifikációs párharc szerdán kezdődik a Megyeri úton, és négy győzes meccsig tart.

IZGALMAS KI-KI MECCS A TOPCSAPAT ELLEN

IZGALMAS KI-KI MECCS A TOPCSAPAT ELLEN

Felnőtt2023-02-05

Háromszor szereztük meg a vezetést idegenben a BJAHC ellen, de a rozsomákok háromszor egyenlítettek, a hosszabbításban pedig nyertek. Az Újpest így is jó formában várhatja a szerdán kezdődő rájátszás-kvalifikációt.

A KUPAGYŐZTESSEL JÁTSZUNK

A KUPAGYŐZTESSEL JÁTSZUNK

Felnőtt2023-02-05

Míg egy héttel ezelőtt mindkét csapat a Magyar Kupa négyes döntőjében volt érdekel, addig most vasárnap az Erste Liga-alapszakasz zárófordulójában esik egymásnak a BJAHC és az UTE. Ezúttal a kupagyőztes a pályaválasztó, a mérkőzés tétje, hogy Kangyal Balázsék első helyről várhatják-e majd a rájátszást.

VISSZAVÁGOTT A DEAC

VISSZAVÁGOTT A DEAC

Felnőtt2023-02-03

Ezúttal a Debrecen nyert hazai pályán az Újpest ellen, a 4:1-es végeredmény az utolsó percben alakult ki, miután a lilák már levitték a kapusukat. Az eredménytől függetlenül az alapszakaszban hetedik lett a DEAC és nyolcadik az Újpest, így mindkét csapat a rájátszás-kvalifikációba kényszerült.

DEBRECENBE LÁTOGATUNK

DEBRECENBE LÁTOGATUNK

Felnőtt2023-02-03

A vasárnapi Magyar Kupa bronzmérkőzéshez hasonlóan pénteken este újra a DEAC lesz a mieink ellenenfele, ezúttal az Erste Liga alapszakaszának hajrájában talákoznak a csapatok, az Újpest szempontjából idegenben. A mieink számára már nincs számszerűsíthető tétje a találkozónak, a Debrecen ugyanakkor menekülne a rájátszás-kvalifikáció elől.

MEGVAN A BRONZÉREM!

MEGVAN A BRONZÉREM!

Felnőtt2023-01-29

Dobogós helyen fejezte be a 2022/23-as Magyar Kupa sorozatot csapatunk, miután a bronzmérkőzésen 3:2-re sikerült felülmúlnunk a DEAC együttesét. Az UTE első és harmadik gólját Kiss Patrik szerezte meg.

NEM JUTOTTUNK DÖNTŐBE

NEM JUTOTTUNK DÖNTŐBE

Felnőtt2023-01-28

A mérkőzés feléig nem volt lényegi különbség a legmagasabban jegyzett magyar csapat és az Újpest között, aztán elhúzott a Volán. Kikapott az UTE végül 6:1-re, így vasárnap a bronzért játszhat a DEAC ellen a jégkorong Magyar Kupában.

NINCS VESZTENIVALÓ A VOLÁN ELLEN

NINCS VESZTENIVALÓ A VOLÁN ELLEN

Felnőtt2023-01-27

A hétvégén a férfi jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjében játszik az Újpest, ahol az elődöntőben a legmagasabban jegyzett magyar csapat, a Hydro Fehérvár AV19 lesz a mieink ellenfele. A csapat egész héten rendkívül motiváltan készült a kupahétvégre, ahol nagyon számít a szurkolói segítségére.

NAGY GYŐZELEM A TAVALYI BAJNOK ELLEN

NAGY GYŐZELEM A TAVALYI BAJNOK ELLEN

Felnőtt2023-01-22

Lezárta rossz sorozatát az Újpest az Erste Ligában, miután a lila-fehérek hazai pályán tulajdonképpen simán verték meg a Csíkszeredát 4:2-re. A tavalyi bajnokcsapat rengeteg helyzetet dolgozott ki, de az UTE kapujában Rajna Miklós remekelt.

hirdetés

Következő mérkőzés

 

ERSTE LIGA ALAPSZAKASZ

Következő mérkőzés:

-

 

-

 

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.02. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók